Velkommen til Bad eksperten's montageservice Tilbage

deko04.jpg

Montering og installering af dine nye varer til fast pris.

Vi kan levere, montere og installere dit nye badeværelsesinventar til en fast pris i Aalborg og omegn. Monteringsservice er til dig der ikke selv kan eller hellere vil bruge tiden på noget andet end selv at stå med montering. Vi tilbyder monteringsservice til fast pris på rigtig mange af vor 6000 forskellige produkter til bad og køkken. Blandt andet levering, montering af badeværelsesmøbler og tilslutning af afløb og vandtilførslen. Du kan se alle vor monteringstilbud under montering i menuen på Badeksperten.dk Du vælger selv varerne og under tilvalg kan du vælge montering til fast pris. Vi kontakter dig for nærmere aftale. vi levere, montere og installerer dine nye varer til fast pris og rydder op efter os. alle produkter bliver monteret efter leverandørens anvisning. Du får garanti på produkt og korrekt udført arbejde. 

Gratis opmåling:

Vi tilbyder gratis opmåling og kontrolmål - også til gør det selv folket.

Opstartsgebyr og levering Kr. 0,00

Der er et opstartsgebyr på Kr. 0,00 og vi kan også fint tage dine varer med ud til dig.

Betaling:

Når opgaven er afsluttet, går der 10 dage inden at vi hæver dine penge.

Reklamation:

Produkt og montering fra samme leverandør. . . .  . så får du mest for pengene.

Er der mod forventning fejl eller reklamation på arbejde eller produkt henvender du dig som kunde direkte her til Badeksperten.dk, så sørger vi for at reklamationen bliver udbedret. Det er nem, billig og sikkert for dig som kunde.

Kører vor håndværker i den forbindelse forgæves, opkræves der et gebyr på Kr. 195,- til dækning af tidsforbrug.

Kontakt os, hvis du vil have mere information.

Monteringsservice - også til erhvervs- og offentlige kunder.

Vi tilbyder monteringsservice til erhvervs- og offentlige kunder. Vi tager os af opgaven fra start til slut med garanti på produkt og korrekt udført arbejde. Vi samarbejder med udvalgte håndværkere.


Sikkerhed:

Så længe du kigger rundt på vores hjemmesider for at finde gode tilbud, er der ingen kryptering, men når du begynder at indtaste dine kreditkort oplysninger, går du ind i et såkaldt "sikkert område"! 


Vi ønsker dig god fornøjelse med dine indkøb!

Bad Eksperten Aalborg